www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sjukstuga.

13-01-24,

Jahapp då var man dålig i magen på morgonen också och jag sa till mig själv att är jag det så stannar jag hemma. Vilket jag gjorde och Loke fick stanna också med mig hemma. Vill inte riskera att han har nått och smittar resten på förskolan. Han har iofs bajsat 4 gånger idag och sagt att han haft ont i magen stackarn.. så tror han haft samma som mig. Ingen har kräkts men det gör ont i magen heeeeela tiden, vilket är nog jobbigt. Sen kommer huvudvärken smygandes då och då.. skit också!

Vi har iaf försökt göra det bästa av dagen, dvs se på film och mysa i soffan. Tror vi har sett en snutt av alla dvd filmer Loke har, en hel del.. Lite traktor, lite Pippi, lite Racerbil, lite Moraträsk. ja allt möjligt! Dagen har varit rätt seg.

Blir nog samma imorgon, gäller att kurera sig.

Helt otroligt att jag inte somnade med Loke då jag nattade honom nyss, tror de är första gången, iofs så somnade han rätt snabbt så jag hann smyga ut i bra tid.

Det var min sega dag det! Haha. Hoppas man mår bättre till helgen iaf så man kan göra nått kul.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Marre

Haha Moratrask!!!! Det var gamla tider det. Trist med sjukstuga men mysigt att ni kan gosa med varandra! Hoppas ni mar battre nu! Kram

2013-01-25 @ 06:13:25
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!