www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagvild.

13-07-23,

Ja dagvild är man ju verkligen, fast det är skönt. Att inte bry sig om vad det är för dag utan bara ta de som de kommer och njuta! Att vara ledig varje dag :) nice!

Igår var vi på Leos och träffade Jossan, Tomas, Dylan och lille Jack! Det var riktigt kul och längesen man träffat henne juh, på tiden hiih :) Jack var nu 3 månader och Dylan är ju 3 år. Oj vad dem sprang på Leos och lekte. Vi hade knappt kommit in så hade Loke klättrat upp och skulle leka. Dem hade jättekul :) Adam och Tomas fick agera lekledare hehe. Jag kan ju inte fara och krypa och klättra så mkt nu så man e osmidig och med stormagen i vädret. Trots att Adam har problem med sina knän så fick han springa och leka och klättra, min älskade darling, tack, kände mig så tråkig och lat. Men fick surra desto mer med Jossan, vilket bara var positivt såklart! :) Glömde ju ta bilder när vi var där, dem hade så kul och vi hade så mkt och surra om så glömde helt bort :)

Vi åt middag och var där totalt 4 timmar tror ja de var, så länge har vi nog aldrig varit där. Och Leo kom ju fram och Loke var inte lika rädd utan han gick fram och strök han på ryggen och vinkade och sa hej! :) sötnosen.

De var iaf väldigt trevligt.

Idag är det tisdag, jag trodde de var onsdag haha. Adam sa de: försöker du skynda på min semester? haha näe bara dagvild :)

For iväg på morgonen och lekte med Lisas Wilmer vid försvarsmuseet och sen vid en annan lekpark. De fick varsin glass och grejade på. Dem verkade komma bra överens och lekte bra! Skönt då Loke snart ska börja med Wilmer på Barncompaniet i samma grupp också :) Så de var mkt trevlit, och surra med Lisa också! De måste vi göra snart igen :)

Nu ska Loke vila lite, sen ska vi iväg till Trångfors. Fika lite hos Adams moster.

Nu ska jag vila magen lite innan vi åker. bebisen sparkar då och har sig så den verkar må bra där inne ännu! :) Vecka 37 nu!

Snart är du här..
Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi, jag är också helt dagvild! :)
Jo ugglan köpte jag på gilla.. såå söt!

2013-07-23 @ 20:52:49
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!