www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

De är så sjukt varmt!

13-06-01,

OJ oj så varmt det är! Helt insane, som utlandet... typ 30 i skuggan!! De är kvavt och fuktigt och klibbigt! Jag önskar faktiskt hellre typ 22 eller nått, de är lagomt! :) Särskilt nu med magen och allt! Pust. Men får hoppas de ändå är en bra sommar så inte all sommar kommer nu och resten blir skit.. vi får hålla tummarna!

Idag har vi varit på Brandstationen som haft öppet hus för alla barn att komma och kika! Oj så spännande det var för grabbarna bus, Loke och Hugo spanade in alla brandbilar, polisbilar och ambulanser! Provade sitta i dem och greja. I ena brandbilen kunde man åka upp i stegen 10 meter upp, de gjorde jag Loke min mamma och Hugo. spännande :) Loke såg lite fundersam ut men tyckte nog de var häftigt.Sen fick de ballonger och glass.

 
 
 
 
En nöjd kille :)
 
 
 
 

En riktigt härlig förmiddag helt enkelt.

Senare har vi varit och handlat, klippt gräset och flyttat in bilbarnstolen till vår nya silver bil :) Som Loke säger.. "åka silver bilen" Jo vi ska åka den :)


Vår nya silver bil :)
Om två dagar går vi in i vecka 30!! :) Oj det går helt sjukt fort. Tänk att vi snart har en liten liten bebis här hemma.. oj så jag längtar, kommer vara helt underbart och se hur Loke reagerar också. våra små hjärtan :) måste ta någon fler magbild också.
 
 
Nu ta de lugnt och sen krypa ner. Trevlig helg.
 
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah va fin bil!!!! :) Toppen. Va mysiga bilder!!! Sa kul o se bilder fast Loke blir alltid storre pa alla jag ser haha! Kul med oppet hus! Jaha sa det ar ni som har stulit var varme! Det var ju som tusan. Fy va jag onskar vi kunde fa sommar nu! Kram pa dig gumms

2013-06-07 @ 04:34:59
URL: http://marli.blogg.se
Postat av: Magda

Sötloke:) vad fin bilen är :)) är ni nöjd? En tjejkväll med mat måste vi snart styra upp :)

2013-06-07 @ 14:29:19
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!