www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Imorgon fredag wiho!

13-06-13,

Idag är det torsdag och jag har haft en lång dag på jobbet, puh.. trött som bara den! Även fast man börjar senare så har vi en morgonpigg liten Loke som vill upp och leka. Idag vakna han 05.30 efter att ha sovit hela natten i sin egen säng. Det var ju faktiskt bra, annars kan han komma en gång per natt till vårt sovrum så får vi gå tillbaka med honom till hans säng. Men han är himla duktig, han sover där hela tiden nu, storkillen.

Ikväll har Loke fått ringa Hugo också och sagt, Grattis Hugo! Han fyller nämligen 3 år idag. Gud vad tiden har gått fort! Så på söndag blir det kalas för 3 åringen! :)
 
 
Bus-kusinerna! :)

Imorgon är det iaf fredag, skönt med helg! Det börjar bli lite tyngre nu med magen och de, men ändå inte så farligt alls. Glad att jag inte har ont i fogarna eller liknande ännu, har mest fått halsbränna på sistone men det tar jag ju hellre :) Bebisen verkar må gott iaf, den rör sig och sparkar och vrider sig , mestadels på kvällen då man sätter sig ner. Kanske för att man vaggat runt den hela dagarna så den har sovit gott i magen :)

Nu ska Loke försöka sova, hör han sjunga från sitt rum. Han sjunger väldigt mycket nu, det är himla roligt och höra. :) Dem lär sig snabbt! Är bland annat "Bockarna bruse", "Mors lilla Olle", "En liten apa hoppade i sängen", "I ett hus i skogens slut" han sjunger :)


Om man inte räknar med imorgon så har vi 2 veckor kvar att jobba! Bara 2 veckor, tänk... shit, har som smått börja inse... Då kommer jag vara hemma 1 år framöver!!! :) Gud så underbart och spännande det ska bli. Men dessa första 8 månader på min tjänst som Förskollärare har varit väldigt roligt, lärorikt och intressant! Kommer ta med mig mycket lärdomar och insikter, men det har varit en väldigt rolig tid :) Nu väntar snart en ny tid. Som jag längtar.

Näe vad tror vi? Jordgubbar och grädde? Ja tack!


Hejs :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!