www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Man får lyssna på sin kropp.

 
13-06-25,

Ja tillslut har jag fått inse att jag måste lyssna på min kropp om den säger nått annat än vad jag själv vill. Jag har som haft lite ont då och då i magen några veckor på jobbet men de har gått över och sådär men nu har det blivit lite mer och jag har blivit större och magen putar rakt ut, vilket gör att det blir tungt också. Skulle behövt ett sånt där band som man kan spänna runt midjan som håller upp magen litegrann, haha faktiskt. Jag tror jag lånade ett sånt av brorsans tjej då ja var gravid med Loke. var skönt emellanåt, ska se om hon hittar igen det..

Så mina kollegor har sagt åt mig på skarpen då jag haft ont och att jag behöver vila. Nu har jag även börjat få lite ont i fogarna, insidan av låren och på "benet framtill", ja ni förstår. Det är inte alltför mycket men det känns och jag kan inte gå speciellt fort. Så nu för att orka sista tiden så har jag sjukskrivit mig sista veckan på jobbet, denna vecka... för att vila, inför resten av veckorna som kommer. På måndag har ju Adam semester så det blir skönt. Då kan han hjälpa mer :)

Nu är det vila som gäller och just nu känner de som jag sväller. Usch det är så varmt och de känns som jag samlar på mig vätska. vi får se. Men hittills har allt gått bra, men nu kommer väl krämporna. De är dock bara 7 veckor kvar men vi kan ju alltid hoppas de bara är 5 eller nått :)

Annars hade vi en trevlig midsommar i Heden med gänget och sen midsommardagen var vi i Adams stuga. Loke älskade det. Ville bada och han hittade en groda som var så spännande. Vi åt där och lekte! Jag älskar verkligen stugor, det är så mysigt.
 
 
 
 
Vattna blommor är riktigt kul tydligen :)
 
  I stugan, påväg ner mot lillstranden där vi doppade fötterna iaf :)
nästa gång blire bad på riktigt!
 
 
 
 

Trevlig kväll. Håll tummarna för att jag slipper få sådär jätteont att man inte kan gå och att jag inte behöver svälla upp som en flodhäst tack ;)
 
 
 
Loke tycker säkert att min navel inte är lika rolig att pilla i längre då den snart inte GÅR att pilla i. Haha
 
Hejs.
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Mia

Men shiiit va fort det har gått! :) Ja hoppas du slipper få värre krämpor nu.. kram

2013-06-25 @ 21:46:24
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Marre

Vilken skitfin klanning gumman!! aaah har inte varit inne pa din blogg pa 2 veckor.. innan jag for till Vegas! Forsoker komma ifatt!

2013-07-09 @ 01:51:11
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!