www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Farsdag!

13-11-10,

Idag är det Farsdag! Adams första farsdag med Thea i familjen! :) På morgonen var jag och Loke uppe och slog in lite paket och blommor till honom. Loke ritade teckning och jag hade pysslat ihop en liten tavla. Ska visa bild sen, nu har jag inte mobilen här. Sen smög vi in tillsammans med blommor och kröp upp i sängen bredvid Adam.. sen fick han öppna och Loke hjälpte till. Thea vaknade till också (hon hade säkert sovit längre annars) så hon fick också komma upp i våran säng. Där satt vi alla fyra och myste på morgonen. När Adam såg tavlan och läste den lilla texten som var till blev han rörd till tårar, och så hade jag gjort fotavtryck på båda våra skatter och skrivit "i dina fotspår". :) Denna kärlek för dessa barn är oändligt stor, kan knappt förstå hur känslorna ryms i kroppen, ibland är man så överfull av all kärlek så man vet inte vart man ska ta vägen, men det kommer nån tår då och då över lyckan att vara föräldrar till två underverk. Det är så stort. Så magiskt. Så underbart.

Sen åt vi mysfrukost tillsammans. Jag måste by the way köpa en sån där bricka vi hade med mina föräldrar förut, då man fyllde år så fick man en bricka på sängen med lite frukost. Det var så mysigt. Så var vi tillsammans i rummet en stund och man fick äta där. Måste införskaffa det så man kan göra så i framtiden, vore mys. Sen for vi en sväng till Adams päron på morgonen för att gratta Anders och nu efter Loke har vilat ska vi till Heden för att gratta min pappa. Våra kära pappor :)

Så idag är vi lite extra snälla och goa med pappan i familjen, Loke sa grattis och jag älskar dig pappa på morgonen, så gulligt att höra! Vår fina son :)

Ha en trevlig dag och fira era pappor idag :)

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!