www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Helt slut.

13-10-10,

Ja det är en extremt trött mamma som skriver just nu. Det senaste tre nätterna har varit extremt jobbiga både för oss och Loke. Loke har vaknat två-tre gånger per natt och grinat och velat sova med oss, när vi självklart säger att han ska få sova med oss så vill han inte, utan ska sova i sin säng. Javisst vi går tillbaka med honom och Adam lägger sig bredvid för att han ska vara trygg och lugn. Visst han somnar om efter en halvtimme kanske men så händer det fler och fler gånger. Och på det ska man amma lillasyster på natten och ha sig. När får man sova?! Ja om jag lägger mig typ 8 på kvällen så får jag nog sova 4 timmar iaf, vilket jag inte gjort så idag är jag så trött så ögonen svider.

Det som är typiskt är ju att då jag lämnat Loke på förskolan så är ju det första jag tänker just nu i denna period, är att få sova. Men vad händer då? Jo Thea är vaken från de vi kommer hem till typ två, då Loke är hemma igen... Extremt surt då man bara vill vila en liten stund och samla krafter.

Ja, hujja måste få skriva av mig. Just nu är ingen bra period, är helt slutkörd och orkeslös, vill bara att det ska bli bra för Loke så han är trygg och sover bra, vill inte han ska vara rädd och ledsen. Vår stackars lillgubbe.

Nää, nu sover Loke, då är det Thea kvar, när hon somnar ikväll kan jag bara säga att jag sover då också, blir så fort de bara går.

Får se när jag har mer krafter och skriva, just nu tar jag en paus tills detta lagt sig, har varken kraft eller lust att skriva något.

Hörs då jag e piggare!! :) Hoppas de sker snart.
 
Mina små älsklingar, det bästa som finns men som ibland tar all ens kraft :P

Trött mamma.
Kommentarer
Postat av: Mia

Huvva va jobbigt! Emil har ju också varit sådär i perioder.. och det är extremt jobbict på många sätt. Hoppas iaf att det går över fort! Kram

2013-10-12 @ 22:24:15
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!