www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kanske påväg o bli bättre?

13-10-16,

Ja kanske kanske är det påväg och bli bättre, jag hoppas då innerligt det. Usch hela förra veckan var hemskt jobbig, det gick runt runt i extremt lite sömn, trötthet, orkeslös. Kroppen kändes som den sprungit maraton varje dag och mjölksyra av ingenting. Man märker verkligen hur viktig sömnen är och jag har alltid velat sova omkring 8 timmar, men det har man ju insett att det inte riktigt blir då man skaffar barn :) och verkligen inte då man har två barn som inte direkt är synkade. Men nu har det varit några nätter där Loke endast kommit upp en gång och inte alls varit lika rädd och skrikigt utan bara pratat med oss vanligt. Väldigt skönt för både honom och oss. Vill ju inte att våran lilla älskling ska vara rädd och skräckslagen på nätterna. Men det har ju hänt mycket för honom den senaste tiden, två väldigt stora saker...bytt förskola och fått ett syskon.
 
Förskolan fixar han galant och han har blivit så himla förståndig och duktig (för det mesta iaf) och lärt sig massor bara på den korta tid han varit. Jag e supernöjd. Sen att Thea kommit, han har ju inte visat något utåt sett mot henne att han är svartsjuk eller avundsjuk men kanske känner så inombords? Det är ju ändå en helt ny person som ska "buffa sig in" i familjen där han förut var vårt enda fokus. Nu blir det delat fokus och klart han känner av det. Det är det som är jobbigast tycker jag, att man inte kan ge honom den där fulla uppmärksamheten längre utan nu ska man ge båda det, men egentligen mest Thea då hon behöver vara oss nära i stort sett hela tiden. Men hon hänger och flänger med överallt och man får göra saker samtidigt med henne på armen :) Jag har verkligen två otroligt fina barn, jag är så tacksam för det. Jag har min prins och min prinsessa, de finaste man kan ha.

Tacksam mamma och betydligt piggare! Håll tummarna att det fortsätter.
Kommentarer
Postat av: Magda

Åh vad skönt att du är piggare. Önskar jag också var lite piggare ;) är typ död klockan 22 och kan inte sova till mer än 6. Hahaha vad jag klagar.
Ja du har tur som har en fin prins o en fin prinsessa :)

2013-10-17 @ 15:35:38
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!