www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vilken helg.

13-10-07,

Ja de har varit fullt upp hela helgen och jag var gode slut igår, känner även idag att krafterna är nästintill obefintliga... Hujja.

Lördagen så grejade vi på hemma på förmiddagen, sen på eftermiddagen blev det att fara på dop för Adams kusins barn, alltså Loke och Theas tremänning som skulle heta My. Räddningen på dopet var ju att det fanns ett lekrum för barnen att leka i så där hängde ju Loke hela tiden :) snabb fika kunde han göra men sen iväg och leka. Thea sov större delen av dopet men sen ville hon äta så jag smög iväg på nått rum och ammade, sen blev det sent och vi for hem för att lägga Loke.
 
 
 
 
 
 
Så fin tårta :)

Söndagen så for Adam iväg och fiskade på morgonen fram till ett, då hade jag det lite hektiskt här hemma kan man lugnt säga haha. Det är inte alltid så lätt med två själv, men oftast brukar Loke kunna leka själv rätt bra medans jag måste amma eller byta på Thea men nu gjorde han alltmöjligt för att testa mina gränser.. Han var kanske lite rastlös stackarn.. Men sen for vi iväg till min lillebror Robert och firade han som fyllde 25 år! Där blev det också full rulle, Loke och Hugo sprang och härjade och satt inte still en sekund, pust :) Dem drar verkligen igång varandra, kanske inte alltid till det bästa sättet :P

Vi fikade och surrade, Thea var vaken och tillslut vaknade även Lucas så man fick se honom litegrann :) Det är så kul att vi fått barnen så tätt.
 
Richard med Thea.
 
Robert, jag och Thea.

 
Jag, Thea, Jennifer och Lucas.
 
 
 Jag, Thea, Robert och Lucas.

 
 
Hehe Loke försöker hålla Thea, var inte det lättaste men söta var dem! :)
Mina älsklingar.

Nej nu är det måndag och jag kanske hinner sova lite med Thea idag för idag är jag som sagt helt slut, vore skönt och få vila litegrann. Gonatt haha.

Kommentarer
Postat av: Magdalena Ledin

Åh vad fina bilder. Hoppas du fick sova ett tag, själv så somnade jag 20.30 igår kväll och 9.30 kom Mats ner för att se om jag levde. Haha men jag är lika trött för de. Hoppas de ger med sig snart :) vi ses på onsdag :)

2013-10-07 @ 13:22:40
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!