www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mina fina.

14-04-27,

Det var riktigt kul igår och få skratta i några timmar :) Det var inte mycket folk så det vart att vi satt på andra raden och komikerna hade som kontakt med oss alla! Riktigt skoj och göra nått bara jag och Adam, men det är som ändå konstigt att vara utan barnen. Men det känns lite som innan dem kom till världen, jag och darling på date! :) Det behöver man ibland. Rå om varandra.

Vi sov sen typ 9-10 timmar. Gud så underbart. Att sova ut så länge man vill. En riktig LYX!

Sen efter vi avnjutit frulle så for vi och hämtade barnen. Som man saknat dem ändå. Jag skulle nog aldrig kunna vara utan dem längre än en dag eller två. Sen skulle jag sakna ihjäl mig.

Vi har myst och busat resten av dagen. Tog en prommis med Thea och sen har jag bakat en kladdkaka som vi åt till Bolibompa :) Goa fina barn. Det är avkopplande att vara själv för en stund men dem är ändå hela mitt liv, och jag vill inget annat än att ha dem nära mig, runt mig, omkring mig. I allt det vi gör. Barnen ska ju hänga med oss i livet och få upptäcka spännande saker, tillsammans med oss. Finns ju inget bättre än att se barnen glada, lyckliga, skratta och le. Få kramar och pussar och kärlek av dem. Deras små armar som slingrar sig runt ens hals. nej finns ingen bättre känsla. Trots allt! Hur tufft det än kan vara stundvis!

Jag hoppas ni vet hur älskade ni är, av er mamma och pappa, våra fina barn!


Kärlek!
 
Kommentarer
Postat av: Magda

Vad mysigt att ni var iväg bara ni två :) kan förstå att man saknar barnen men ändå skönt att vara ifrån ett tag på samma gång. Vi måste ses nån dag. Har snart varit förkyld i en vecka o börjar känna att jag behöver vara social med folk. Men jag skrämmer alltid livet ur folk med min jävla gubbrökhosta ;) haha

2014-04-27 @ 22:41:48
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!