www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Alla hjärtans dag.

14-02-14,

Vi började dagen med att stressa iväg till tandläkaren kl 8. Att få med sig båda barnen, påklädda, nyätna och färdigbytta osv, tar sin lilla tid och jag hatar att stressa, vi vaknade 7! Så de var ett evigt springande och fixade och sen for vi, kom perfekt i tid :) Vi skulle kolla till Lokes tand som han slog ut en flisa av för typ 1 år sen på förra förskolan. Jag tyckte de ändrat färg litegrann mot de andra, och om den började göra de skulle vi höra av oss. (eventuellt skulle den behövas dras då, och de vill ja fasen inte att Loke ska behöva vara med om nu). Så var ganska orolig men vi kom in och han tittade på tanden och efter 10 sekunder var besöket över, nepp ingen fara, han tyckte man såg en ytterst ytterst liten skillnad så de var no problems alls! :) Gud så skönt!

Sen hem och mysa med mina hjärtan fram till lunch. Då vilade Loke en stund och Thea var supertrött så la henne också, rätt vad de var låg vi alla tre och sov :) perfekt! Sen efter de tog vi oss en tripp till Jennifer, Robert och Lucas. Var mkt trevligt :) vi hade ett litet alla hjärtans dag kort till dem och vi hade även gjort ett till richard och johanna och hugo så vi svängde förbi där när vi åkte hem och gav dem de :) Loke fick leka lite med Hugo sen for vi hem! Loke önskade sig plättar så de fick de bli, plättar sylt och grädde. Mums tycker mamma med :) Thea smakade lite grädde :)

Efter de var Thea så trött så gav henne gröt och ersättning och sen somnade hon kring halv sju redan. Då kom Adam hem. Efter en lååååååång dag. Vi hade pysslat ihop ett kort till honom också och till mormor och farmor. Kul när man kan pyssla lite med Loke nu :) Tror de kommer bli ännu mer när Thea blir större (lycka!!) :)

Näe fasen de var min dag det. Toppen mysig och bra!

Nu njuta av att Adam är hemma och se film! Mot soffan, nu e popcornen klara :)

Tjao. Ta hand om varandra. Jag e så tacksam över det jag har, två underbara barn och en så fin sambo. Ni är mitt allt.

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!