www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härligt väder!

14-02-24,

Idag har de ju varit underbart härligt väder! På morgonen när jag lämnade Loke på förskolan så var de 2 plusgrader. Sen kring tio när jag surrade med Adam var det 7,5 plus!! :) Snön som har kommit smälter som tusan. Himla skönt! Våran snögubbe ser dock lite rolig ut nu, Loke brukar gå och skratta åt den :) Sen sa han: vi måste bygga upp den igen mamma!
Hihi.

Jag och Magda strosade runt på stan och sen åt vi Sushi, sjukt gott! Thea sov i vagnen under tiden, skönt :) Sen satt hon upp och kikade på allt på stan, var spännande för henne. Så de var skönt, gav mkt energi.

Thea är så duktig nu också, vilken vilja hon har den lilla tjejen. Hon vill ju försöka ta sig framåt på golvet när hon ligger på mage och försöker men blir så sur och skriker haha. Men i helgen så har hon försökt ta sig fram bit efter bit och idag har hon säkert hasat/ålat sig fram en halvmeter och vrider sig och har sig. Ser hon nått så SKA hon bara dit! :) gullungen min. Så här händer det grejer! Snart kommer Lokes grejer inte få vara ifred alls :P

Hennes första tand har ju kommit också, Adam fick borsta den för första gången idag :) Lillgumman!

Så idag har varit en toppendag. Mycket bus på kvällen med hela familjen, Loke är en riktig buse! :) och så gjorde jag illa fingret på en bil, då gick han till toan och hämtade "sjukhuslådan" som han sa och så fick jag välja ett plåster därifrån. Blev ett lilleskutt plåster :) Han e så omtänksam.

Har också hunnit springa på bandet idag, grymt skönt. Måste göra de snart igen!

Nu ska vi se film. Tjohej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!