www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söndagsmys.

14-02-16,

Det är så härligt att vara hela familjen tillsammans, i love it! De är ju superbra då man kan ta varsitt barn och göra saker med också. Idag har vi myst inne och sett skidor och fixat lite i Lokes rum, han har fått en bokhylla och en klocka uppsatt. En liten spegel och nå krokar. De behöver fixas ännu mer i hans rum men lite mer ordning blev det. Så kul när han blir nöjd också :) Så nu ska vi bara få ordning på hans leksaker i lådor också, har fotat grejerna och ska göra som vi ibland gör på förskolan, sätta en bild och skriva vad det är på lådan som man har grejerna i, så är det lättare för honom att plocka undan och städa efter sig. Blir ett projekt framöver :) Alltid kul.

Sen for vi till Loppishuset och kikade där, har aldrig varit där. Var inte så stort som jag trodde men vi hitta lite små krafs iaf. Lite böcker till Loke, två ljusstakar, en film (Ps. I love you) den är ju så bra! Adam hitta ett par skor faktiskt haha :)

Sen har vi lekt ute i snön och gjort en snögubbe som står på altanen nu och kikar in på oss i köket haha, den har mössa och halsduk och är skitglad :) haha!
 
 
 
 

Sen har jag och Loke duschat och badat. Han badade i badkaret och lekte med leksakerna och de var så kul och höra honom leka. Typ rollekar. Han fick en båt på dollarstore idag som han hade i badet. Sen var han noga med att den skulle sättas i hans bokhylla. Han är nog rädd om den :P

Näe en mysig och bra dag! Nu e man trött och vi ska se film. Som vanligt. :)

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!