www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tjejkväll.

14-02-02,

Igår träffades vi hos Frida innan vi begav oss till Allstar för middag och lite dricka! De var jag, Frida, Magda, Emma, Mia och Sara. Mkt trevligt och de måste vi göra fler gånger! Det var dock lite konstigt att inte ha med sig nått av barnen vid sidan om en :P Man e ju så van att ha typ Thea på höften! Men rätt skönt :)
Tråkigt nog hade nog Thea känt på sig att jag var borta för när Adam, Loke och Thea hade skjutsat mig till Frida och dem kom hem, så hade hon varit grinig lääänge. Tills hon skulle sova stackarn.. Jobbigt för Adam men de hade gått bra! Kan va bra att han får ha båda själv också och prova på hur man har de :)

Men sen sov dem gott och när jag kom hem så 5 min efter det, vaknar Thea. Som att hon märkte jag var hemma.

Näe men det var en trevlig kväll, åt gott och surrade! De var konstigt att få dricka lite cider och när jag skulle smaka en drink Mia hade så när jag frågade, ååh får jag smaka.. så kändes de som dumt, ba neej jag får ju inte smaka, jag e ju gravid eller ammar eller nått haha! Men icket :) Så nu fick jag allt smaka. Har ju slutat amma helt nu så det är rätt skönt faktiskt. Nu kan jag både äta och dricka preciiiiis vad jag vill! :)

Som sagt tjejer, de får vi göra snart igen!

Idag e man dock seeeg. Adam och Loke är och ser fotboll och jag och Thea myser på, vi har sovit lite och nu ska jag göra kaffe! Sen när dem kommer hem ska vi ut och Loke ska få prova nå skidor vi har fått av Adams polare. Får vi se hur de går :)

Älskar min familj och de är så skönt att kunna fara iväg och träffa tjejerna ibland utan barnen men nog saknar man dem och inser att man har så fin familj då man väl är hemma igen :)

Borta bra men hemma bäst ;) Är de inte så.

Hejs,
Kommentarer
Postat av: Magda

Hahah de blev en tung dag även fast man tog de lugnt ;) tycker helt klart vi gör om nå sånt här snart :) men kanske när jag inte har jobbat o är förkyld ;) hahah

2014-02-02 @ 18:46:24
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!