www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härlig helg.

14-06-01,

Haft en riktigt härlig helg, varit med min fina familj och donat på. Känns som vi haft semester tillsammans :) Vi har varit till Leos, vilket var väääldigt uppskattat av Loke, han sprang som en tok och han fick ju träffa Leo! Vi åt även middag där och myste. Vi har storhandlat, vilket alltid känns skönt. Vi har varit ute på gården och grejat med landet, vänt upp och ner på det typ. Nu har vi satt dit två pallkragar där vi planterat jordgubbar!! :) Hoppas dem kommer hålla sig fina! I den andra ska vi plantera sallad, och lite kryddor! Vi har varit iväg till farmor en sväng och vi har grillat idag och ätit jordgubbar med glass :) Älskar jordgubbar och det gör verkligen Lóke också, Thea har fått smaka och hon verkar tycka det är mums!! :)

Vi har myst inne, badat, tvättat och lekt! Vi har även flyttat mitt pysselskrivbord till källaren och bokhyllan, så nu får jag pyssla i källaren om jag ska göra det. Bättre med plats och i datarummet vi har nu är ju det som ska bli vårt sovrum. För jag tycker Thea ska få det större rummet.

Näe en riktigt härlig familjehelg. Gillar när vi får saker gjorda :) och samtidigt bara vara och mysa. Loke är så duktig när han går runt här och hjälper till och surrar :)

Nu e jag helt slut, ont i ryggen och trött. Blir sängen strax efter en dusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!