www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sommarlov.

14-06-18,

Idag var det tänkt att Loke skulle få gå sista dagen på förskolan och vi hade bakat silviakaka som vi tänkte bjuda hans kompisar och pedagogerna på men när han vaknade så såg jag att hans ena öga var svullet. nej! Hört att det går ögoninflammation men han verkat ha sluppit det men icket. Rosa röd i ögat. Så det blev ingen dag på förskolan och allt fika står här hemma. Lite synd men vi tackade för oss på telefon och önskade en trevlig sommar. Nu är det sommarlov för Loke! :) Skönt! Han kommer få lång ledigt också, så det blir toppen.

Så idag har vi myst mest inne, torkat hans öga då och då och försökt hålla han ifrån att peta så mkt. Lättare sagt än gjort. Får hoppas han blir kvitt de foort!
Vi var ute på gården en sväng o lekte, han fick cykla lite och Thea kröp i gräset. Thea är dock snorig så det var mkt kläder på. Alltså, vill ha sommarvärme, inte behöva ta på barnen MÖSSOR nu. 18 Juni. Snälla solen kom tillbaka! Svettas hellre.

Trött, sprang min runda iaf, man orkar mer än man tror. Min skalle orkade egentligen inte, men benen bara flög fram, konstigt det där. Väldigt mkt psykiskt om man orkar eller ej.

Duschen kallar. Sen vila i soffan och sova i bättre tid ikväll.

Hej hopp.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!