www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Oj long time no see.

14-03-24,

Hoppsan, var ett tag sen. Har varit rätt fullt upp för mig senaste tiden så varken haft ork eller lust att skriva. Men får göra ett försök nu då.

Idag har Thea gjort ännu ett framsteg i sin utveckling. Hon har tidigare kunnat krypa på knäna kanske 2-3 steg men inte riktigt kommit på hur man tar sig mer än så, men då vi hade barnvakt i lördags så började hon krypa och kom på hur man gjorde. Jag och Adam var på dejt :) Middag och bio i Luleå, mkt nice! och en välbehövlig sovmorgon på de :) tror jag sov 9-10 timmar, riktigt skönt. De är sällan de händer nuförtiden!

I alla fall så när vi ska hämta båda barnen på söndagen så får vi ju höra att hon kryper nu för fullt, jasså?! haha, de går undan, så nu kan hon det. och idag innan vi skulle lägga barnen så tog hon tag i gåstolen då hon stod på knäna och drog sig upp och ställde sig på fötterna! trodde jag inte hon skulle kunna men de fixade hon två gånger :) Stor tjejen våran. 7 månader och 13 dagar är hon idag :)

Det är kul och följa utvecklingen framåt. Loke är också väldigt framåt nu, han är intresserad av klockan vad den är och sifforna. Han är även intresserad av vad de står lite här och var, han har mkt frågor och det är så kul och surra med han :) Man får ju ofta höra nått kul.

Idag var jag o han på biblioteket och lånade nya böcker, var riktigt skönt att bara vara med honom, det är ju som en semester typ. haha näe men man är ju så van och ha två nu och att vara tillgänglig för båda och ge båda uppmärksamhet blir lite tuffare. så de är skönt att bara vara med Loke också :) Vi satt där och läste och sen gick vi o handla och kikade på grävmaskinerna utanför Coop. Det tyckte han var fränt.

Näe nu blire en dusch och sen sängen! Thea sover lite oroligt nu så det är lite jobbiga nätter men hoppas de vänder snart.


Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!