www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sommaren är här!

14-05-22,

Vågar man säga så? Att sommaren är här? Imorgon kanske det snöar? Näe men det har varit riktigt konstigt väder fram till nu iaf. Nu senaste dagarna har det varit tokvarmt och skönt! 20 grader i princip :) Härligt! Man har ju dock inte hunnit ta fram nå sommar kläder så man har svettats en hel del.

Fredag imorgon, skönt! I onsdags var Mia och Magda här, jag och Magda åt sushi och Mia åt macka från Subway, gott det med. Emil hade hon med sig så när Adam hämtat Loke från förskolan fick dem leka tillsammans en stund. Det verkade båda tycka var kul, Emil ville inte hem sen och Loke sa att han ville leka mera med Emil. :) Idag när vi åt middag berättade Loke att: "igår lekte jag med Emil, här inne och där ute!" :) hehe jo det gjorde ni!

Idag efter förskolan for vi hela familjen till stan och köpte mjukglass som jag hade lovat Loke. Med noisette topping på! MUMS! Så traskade vi till smörblomman så fick Loke leka där!

Annars rullar allting på, tiden går fort. Jag försöker njuta av mammaledigheten men allting går så fort. Man hinner ju knappt stanna av och njuta utan de är mest full rulle hela tiden. Thea far överallt och vill vara med Loke hela tiden. Hon e så söt, hon blir så sprallig när han kommer nära henne och de lyser glädje i ögonen! Loke har dock börjat säga att han vill vara ifred ibland när han ser tv i sackosäcken och hon kommer krypandes mot honom och skrattar och vill upp i sackosäcken hon med. Näe det får hon inte, då vill han vara själv och inte bli störd :) Klart han måste få va ifred också!

Loke var så söt på morgonen när Thea hade vaknat och vi tre låg i våran storsäng, så kramade han Thea och sa" hej Thea, jag har saknat dig". Det värmer så i hjärtat!

Näe, nu ska jag pyssla lite, eller jag virkar ju mest nu för tiden. Ska visa senare vad jag gjort för pyssel :)

Trevlig kväll!

Mina fina.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!