www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Båda barnen sjuka.

15-03-12,

Jahapp då har man vabbat idag igen. BÅDA barnen samtidigt med feber! Inte kul någonstans. Men misstänker att det är för att dem var hos sin farmor och farfar i måndags eftermiddag då jag och Adam jobbade sent båda två. Dem hämtade barnen och var med dem till efter middagen, vilket jag är evigt tacksam för såklart men inte då jag fick veta att farfar just haft influensan med feber och hela faderullan :/ På tisdagen skulle farmor och farfar också hämta barnen och ha dem hos sig ett tag. (ja denna vecka är en beab-vecka och inte det bästa schemat för mig vecka). Men då låg farmor och var sjuk men sa att det gick bra att dem hade barnen, nej tack. Då ringde jag mina päron så dem fick hämta barnen istället. Vill ju inte att barnen ska bli sjuka, men tji fick vi. det hann dem bli iallafall.

Nåja, lagomt bittert :)

Loke har bara rört sig från soffan då han varit på toa, inte annars. Helt slut. Thea har också haft feber, snoret har runnit och hostat, men hon har gått omkring och grejat för fullt, förstår inte hur hon orkar.

Nu hoppas vi dem får sova gott inatt och bli friska fort. Ingen sån där vecko-feber-skit för då dör jag. Det räcker med att vabba idag och imorgon, sen har vi ju helgen på oss att bli friska också så peppar peppar :)

Annars har soooolen lyst idag och det har varit typ 7 plusgrader!! Äntligen kan snön börja smälta bort, vill ha vår och sommar! :) Är så kul med ny sommar då barnen vuxit än mer och man kan göra ännu mer saker och nu kommer ju Thea vara med på ett helt annat sätt än förra sommaren :) Längtar!!

Strax krypa ner, då Loke säkert vill komma över och mysa med oss i våran säng.

Hejs!
Kommentarer
Postat av: Mia

Hoppas dom kryar på sig fort och att ni klarar er! Kraam

2015-03-12 @ 22:42:31
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Magdalena Ledin

Huvva hoppas dem snart mår bra. Temple Leo innan läggdags o han hade 38,5 😞 ha. Har varit grinig o hängig idag men trodde han var trött o slut efter att ha varit ute så mycke hela helgen o sovit lite sämre. Har du kollat nästa torsdag så de passar för dig att äta middag o gå på stan? 😃

2015-03-16 @ 21:12:25
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!